[AdLife] Ciprian Banica: "Ca orice copywriter care se respecta, scriu si un film. Si niste nuvele, obligatoriu"

[AdLife] Ciprian Banica: "Ca orice copywriter care se respecta, scriu si un film. Si niste nuvele, obligatoriu"

Ciprian Banica (Group Creative Director, Mercury360) este un fenomen. Reuseste sa se tina departe de seriale, chiar si cele care merita, ca sa nu rateze nici un episod din serialul vietii lui, are o relatie nabadaioasa cu publicitate (iubire, pasiune si gelozie) dar spune ca s-ar desparti de ea daca nu ar fi asa. Vine pregatit cu melodii de pus pe repeat si link-uri pentru novicii intr-ale agatatului. Dar cred cu tarie ca lucrul care o sa va convinga sa scrollati este poza in trening din copilarie. E priceless, iar pentru toate celelalte lucruri exista MasterCard. 

Am implinit 31 de primaveri creative. Am copilarit pe strazile din Bucuresti, care mi se parea cel mai frumos oras din lume (inca mai traiesc sentimentul asta din cand in cand).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Campanii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related