Lia Vasilescu (Love Plus) despre jocul Love Factory si cum le vorbesti tinerilor pe Facebook despre prezervative si relatii

Lia Vasilescu (Love Plus) despre jocul Love Factory si cum le vorbesti tinerilor pe Facebook despre prezervative si relatii

Love Plus a lansat pe Facebook jocul Love Factory, unde utilizatorii romani si straini pot sa produca si sa vanda prezervative catre diferite piete de desfacere. Alaturi de 5 personaje, in frunte cu robotelul MARU, jucatorii pot sa cumpere latex, sa personalizeze produsele si sa le testeze, sa obtina profit pe care sa il reinvesteasca, sa primeasca ajutorul prietenilor si sa se implice in cauze sociale virtuale. Am vorbit cu Lia Vasilescu (Brand Manager Love Plus) despre argumentele din spatele lansarii, despre statistici legate de jocurile pe Facebook, prezenta brandului in cadrul proiectului, indicatori urmariti si campania "Make love, not just sex".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Festivaluri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related