Vanzarile Help Net au crescut cu 100% in ultimele 12 luni

In perioada martie 2005 - martie 2006, farmaciile Help Net au inregistrat o crestere a vanzarilor de 100% in comparatie cu anul precedent. In plus, in primul trimestru al acestui an au fost deschise opt noi farmacii. Help Net este reteaua de farmacii cu cel mai dinamic ritm de dezvoltare din Romania. Reteaua Help Net va investi in dezvoltare peste 1,5 milioane de euro in 2006, iar sfarsitul anului o va gasi cu 120 de farmacii si 900 de angajati, mai multi cu 200 decat are acum.

De la o cifra a vanzarilor de 300.000 euro si 11 locatii in 2000, Help Net a ajuns la un volum al vanzarilor in ultimele 12 luni de 31,5 milioane de euro si o retea de 90 de farmacii. Compania este puternic implicata in viata comunitatii, oferind de peste trei ani programe de consiliere medicala gratuita sub numele Help Net Confident, in dorinta de a ajuta, educa si informa pacientii despre importanta starii lor de sanatate, despre prevenirea si tratarea la timp a anumitor afectiuni.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related