Business Plus semneaza noul site laurabaldini.ro

Business Plus a realizat noul website laurabaldini.ro care ofera informatii despre produsele disponibile in Romania si are o noua interfata interactiva, informeaza un comunicat emis de Logitrade. Websiteul incorporeaza si noua semnatura de brand Laura Baldini.

Laurabaldini.ro ofera utilizatorilor posibilitatea crearii unui cont personal prin conectarea directa a contului de Facebook, o sectiune dedicata pentru promotiile derulate si elemente interactive precum posibilitatea de vizualizare 360 a imaginilor cu personajele reprezentative pentru fiecare gama de produse.

"Relansarea website-ului a insemnat si reducerea zonelor de prezentare a produselor si integrarea in aceleasi spatii a elementor de design interactive ce ofera informatie si divertisment in acelasi timp: lumea magica Laura Baldini. Am ales sa ilustram fiecare gama de produse printr-o ipostaza si un personaj feminin imortalizat in contexte diferite, reflectand personalitatea produselor si a consumatoarelor. Fiecare dintre aceste ipostaze poate fi vizualizata la 360 de grade, iar pentru realizarea acestui efect interactiv au fost prelucrate sute de fotografii" a declarat Adela Costinas (Marketing manager, Logitrade).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related