Versiunile mobile pentru electrolux.ro si zanussi.ro

Electrolux a lansat in aceasta luna mobisiteurile m.electrolux.ro si m.zanussi.ro, cu o structura simplificata care permite catarea facila printre produsele disponibile pe siteuri in acest moment, informeaza un comunicat emis de GolinHarris. Utilizatorii pot vizualiza 400 de produse Electrolux si 200 de echipamente Zanussi, numarul lor fiind actualizat constant.

De asemenea, versiunile mobile ale siteurilor ofera acces catre sectiunile de Suport Clienti: Depanarea Problemelor si Formularul de Contact.

"Cei care doresc sa afle informatii in timp real despre produsele noastre o pot face accesand noile versiuni pentru mobil, m.electrolux.ro si m.zanussi.ro. Daca cineva se afla la cumparaturi, acum poate verifica, de pe mobil, specificatiile tehnice si beneficiile echipamentelor inainte de achizitie. Mai mult decat atat, utilizatorii de mobil au posibilitatea de a compara rapid doua produse similare sau de a filtra produsele in functie de diverse caracteristici. Sunt optiuni extrem de utile, pe care clientii nostri le-au apreciat de-a lungul timpului atat in versiunea pentru desktop, cat si in tarile in care versiunile de mobil au fost deja implementate de mai mult timp", a declarat Carmen Georgescu (Marketing and Communication Manager Electrolux Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related