QB Promotion sarbatoreste 11 ani de existenta

La 11 ani de la infiintare, QB Promotion reuneste in potofoliu clienti precum Coca-Cola, Nestea, illy issimo, Dorna, Cappy, Burn, Martini, The Famous Grouse, Eristoff, Western Union, Petrom, Mercedes, LG, Bayer, Romtelecom, Deutsche Telekom, Dettol, Vanish, Calgon, Airwick, Nivea, Galeria Real, Carrefour, Milupa, Milli, Kiss FM, informeaza un comunicat emis de agentie.

Printre serviciile oferite de agentia de BTL se numara Field&Direct Marketing, Special Events si Creative & Production.

"Primele 2 trimestre ale lui 2012 au fost aglomerate pentru noi, semn ca echipa QB Promotion a inteles foarte bine ce si-au dorit clientii cand ne-au cerut solutii eficiente, mai cu seama in contextul constrangerilor de buget. Ne mandrim cu faptul ca agentia noastra a organizat activari promotionale In-store pentru Reckitt Benckiser, s-a ocupat cu dezvoltarea si implementarea campaniilor pentru evenimentele Galeriei Real din prima jumatate a anului: 1, 8 Martie, Paste, 1 Iunie, a prestat servicii de creatie si productie publicitara pentru Western Union si a implementat un nou program In-Store pentru LG, oferind consultanta de vanzare pentru promovarea produselor acestora.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related