Departament de masurare a eficientei publicitatii indoor, lansat de Reteaua Info-Sanatate, Digital Place-Based Advertising Association USA si Nielsen Romania

La 5 ani de la infiintare, reteaua Info-Sanatate anunta adoptarea unei noi identitati vizuale si lansarea unui departament de masurare a eficientei campaniilor de publicitate indoor, realizat in parteneriat cu Digital Place-Based Advertising Association USA (DPAA) si Nielsen Romania, potrivit unui articol publicat pe info-sanatate.ro.

Identitatea vizuala include un nou logo, o noua prezentare a serviciilor in cadrul info-sanatate.ro si o prezentare a serviciilor independenta de portal.

Departamentul de masurare a eficientei campaniilor de publicitate monitorizeaza sisteme de afisaj video tip digital signage (ecrane LCD) si afisaj static (click frame), amplasate in salile de asteptare din spitale, clinici si maternitati. Audienta in locatiile Retelei este de peste 2.000.000 de pacienti lunar.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related