Baieti gelati si gagicute intr-un spot pentru colectia de gratare Light BBQ de la Penes

Baieti gelati si gagicute intr-un spot pentru colectia de gratare Light BBQ de la Penes

Anul trecut Penes Curcanul ne incanta urechile cu sloganuri precum "Alege Penes Curcanul. Altfel o incurcanesti" pe fundalul unor triluri duioase de curcan bine crescut in Romania. Adica, dintr-ala fara e-uri ca altfel "iesea PNS si stresam curcanul". Dupa ce mi-am domolit burta care plesnea de la atata ras – cauzat, fara indoiala, de glumita atent aleasa si deosebit de inteligenta a creativilor din spatele spotului, am dat un click pe urmatoare opera de arta care avea sa-mi stimuleze instinctele de consumator si care avea sa ma imbie sa cumpar, sa cumpar si iarasi sa cumpar.

Prezentandu-se sub o noua identitate vizuala, mai putin daunatoare la ochi ca cea de anul trecut, brandul Penes si-a pus amprenta de data asta pe un spot care promoveaza colectie de gratare din carne de curcan – Light BBQ. Nu, nu e o reclama undercover pentru ultimele mofturi vestimentare ale lui Lady Gaga, dar m-am gandit si eu la rochia ei din halci cand am auzit de "colectia de gratare". E reclama pentru noua gama marca Penes si e la ani lumina distanta de comunicarea de speriat cu care ne obisnuise brandul in trecut.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related