AMPRO Design premiata in cadrul competitiei "Design It Yourself" organizata de EPDA

AMPRO Design premiata in cadrul competitiei "Design It Yourself" organizata de EPDA

AMPRO Design a castigat cel mai mare premiu al categoriei "Orange Juice, But Better" in cadrul competitiei "Design It Yourself", parte a congresului anual European Packaging Design Association care a avut loc la Helsinki, informeaza un comunicat emis de agentie. Premiul a fost oferit de Sleever International.

Brieful pentru participanti a fost regandirea ambalajelor pentru marci din industria alimentara scandinava. Concursul cu tema "Finnish breakfast" a cuprins trei categorii: unt, gem si suc de portocale.

"Suntem mandri de faptul ca am castigat aur in competitia EPDA de anul acesta, mai ales ca suntem printre cei mai noi membri ai organizatiei si am concurat cu agentii foarte experimentate din intreaga Europa", a declarat Irinel Ionescu (Creative Director&Managing Partner, AMPRO Design).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


AMPRO

Infiintata in 2005, AMPRO este cea mai premiata agentie de strategie si design de brand din Romania, care ofera o gama completa de servicii de branding. Obiectivul AMPRO este sa ajute produsele clientilor sa fie... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related