Skol Land va fi lansat in cadrul unei petreceri gazduite de playmates

Skol Land va fi lansat oficial pe 7 iulie, in Mamaia Sud, in cadrul unei petreceri la care vor participa si cunoscutele playmates Roxana Dobre si Vika Jigulina, informeaza un comunicat emis de GolinHarris. Skol Land, asezat pe 3200 de metri patrati, a fost deschis vizitatorilor incepand cu 1 iulie.

In fiecare sambata si duminica pana pe 31 august iepurasii Playboy vor anima atmosfera din Skol Land. De asemenea, spatiul cuprinde si zone destinate MC-ilor si DJ-ilor de la radio ZU, deschise de joi pana duminca. Daniel Buzdugan si Mihai Morar vor fi prezenti la evenimente in fiecare weekend.

Skol Land contine o zona de sport cu un teren de fotbal si unul de volei, o zona de jocuri unde vizitatorii au acces la fussball, air hockey, biliard si Nintendo Wii, doua zone de destindere cu acces la masaj, o zona de plaja si o zona pentru recorire unde va fi amplasat barul si unde vizitatorii vor avea acces la gustari.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related