Caravana Staropramen va vizita cele mai mari orase din tara in perioada 5 iulie – 2 septembrie

Caravana Staropramen va circula in cele mai mari orase din Muntenia, Moldova, Transilvania si Dobrogea in perioada 5 iulie – 2 septembrie, informeaza un comunicat emis de companie. In perioada  5 – 8 iulie Caravana Staropramen va fi in Bucuresti si Targu Mures.

Caravana este o rulota care gazduieste bere Staropramen, oferindu-le posibilitatea consumatorilor sa deguste gratuit berea la draft, asa cum se bea in mod traditional in Cehia. Caravana va stationa in fiecare oras cate doua sau trei zile.

"Este o ocazie excelenta pentru Staropramen sa isi viziteze consumatorii de pretutindeni din Romania si sa le ofere o mica parte din Praga intr-un pahar de Staropramen la draft. Le multumim astfel pentru increderea in marca Staropramen, lansata cu succes anul trecut si pentru faptul ca au indragit si au fost aproape de Staropramen inca de la inceput”, a declarat Marko Njavro (Director Marketing Bergenbier S.A.).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related