Digital FactBook: Potential de crestere al pietei locale de digital de la 54 la 65 de milioane de euro

Digital FactBook: Potential de crestere al pietei locale de digital de la 54 la 65 de milioane de euro

HyperActive a lansat cea de-a doua editie a studiului Digital FactBook in cadrul unei eveniment organizat astazi de GolinHarris. Alex Visa (Managing Partner, HyperActive) a prezentat concluziile studiului si vorbit despre dimensiunea pietei din punct de vedere al bugetelor, consumatorul de digital, SMS marketing, internetul mobile si aplicatiile mobile, social media, video in mediul digital, micropayments, importanta unei comunicari integrate si tendinta de autoreglementare cu privire la privacy.

Digital FactBook lansata astazi este prima editie a anului 2012 si va fi urmata de editia de toamna a Digital FactBook care se va concentra pe prezentarea unor studii de caz locale si internationale, creativitate in mediul digital si trenduri pentru anul 2013.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related