Ajuta ingeritele sa-si gaseasca alesul via competitia de design Battle of the Six Words by AXE Excite

Ajuta ingeritele sa-si gaseasca alesul via competitia de design Battle of the Six Words by AXE Excite

A inceput etapa de vot in cadrul competitiei de design pe tricouri Battle of the Six Words by AXE Excite. Aveti timp pana pe 2 august sa va sustineti designurile favorite, prin vot, pe www.TheCreator.ro/AxeExcite/Inscrieri.

Participantii la competitie au inscris designuri de tricouri care includeau descrieri personale in fix 6 cuvinte. Aceste descrieri aveau scopul de a cuceri ingeritele AXE Excite.

Pe langa votul publicului larg, cele 128 de lucrari finaliste vor fi evaluate si de juriul publicului profesionist, format din Alina Zara (Fondator si designer, Mandra Chic), Corina Bacanu (Creative Director, DDB Bucharest), Oana Davidoglu (Personal Care Marketing Manager, Unilever South Central Europe) si Tea Tomescu (Project Manager, Blue Idea).

Nota finala va fi stabilita prin media ponderata intre media notelor acordate de catre juriul de profesionisti (60% din nota finala) si media acordata lucrarii de catre publicul larg, prin vot online (40% din nota finala).

La finalul competitiei, vor fi acordate 10 premii. Castigatorul premiului I va fi recompensat cu 4.000 RON, cel de pe locul II va primi 2.000 RON si cel de pe locul III – 1.000 RON. De asemenea, cele mai votate 10 designuri vor fi produse, autorii lor primind cate un tricou unicat cu designul sau. In plus, cei 10 castigatori isi vor vedea tricourile purtate de participantii la ADfel, evenimentul de publicitate neconventionala organizat de IQads.

Despre TheCreator
TheCreator.ro este platforma powered by IQads care gazduieste competitii de user-generated branded content, activand cea mai importanta comunitate creativa din Romania. Pana acum au fost organizate peste 15 competitii de design si film pe www.TheCreator.ro, pentru branduri ca: Avon, AXE, BCR, Bergenbier, Desperados, Dove, JOE, Nescafe, Puma, Yahoo!.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune


Comentarii

marcela rusu
acum 11 ani
asteptam sa vedem ce va fi


Branded


Related