G Data intra in portofoliul Rusu + Bortun

In urma unei licitatii desfasurate in perioada aprilie – mai 2012, agentiile Rusu+Bortun Brand Growers si R+B Cyber Growers v or administra contul G Data Romania – compania de solutii in securitatea IT, informeaza un comunicat de presa emis de Millenium People. Rusu+Bortun Brand Growers va oferi servicii de consultanta strategica si creatie, in timp ce R+B Cyber Growers se va ocupa de strategie social media, online community management si productie online.

"Este o onoare si o provocare sa lucram pentru un jucator atat de important in domeniul protectiei antivirus la nivel international. Pentru piata romaneasca am gandit platforma de comunicare G Data 'Securitate germana pentru utilizatorul roman', menita sa creeze conversatie intre un brand german recunoscut global si utilizatorul roman mereu gata sa-si creasca exigentele", spune Catalin Rusu, Creative Director & Managing Partner, Rusu+Bortun Brand Growers.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related