Scala JWT dezvaluie o noua piesa din colectia Jacobs Coffee Mixes

Kraft a lansat noul coffee mix Jacobs Café Latte, un mix intre cafeaua solubila Jacobs, zahar si mai mult lapte. Jacobs Café Latte este al treilea coffee mix din gama de produse pe care Kraft a lansat-o in Romania in septembrie 2003. Alaturi de Jacobs Café Latte, gama de produse mai cuprinde Jacobs 3 in 1 si Jacobs Ice Coffee.

La inceputul anului 2005, Scala JWT a castigat un pitch regional in urma caruia a dezvoltat o campanie pentru intreaga gama Jacobs coffee mixes. Campania a fost creata pentru 16 tari europene si contine spoturi TV, machete de presa, panotaj stradal si POSM. Fiecare executie graviteaza in jurul ideii creative "Gustul care te prinde", dramatizand pe gustul consumatorilor avantajul competitiv al coffee mix-urilor de la Jacobs: gustul unic al cafelei Jacobs, de care nu te poti desprinde asa usor.

Campania "Gustul care te prinde", care a fost difuzata in 2005, a jucat un rol decisiv in plasarea Jacobs pe locul 1 pe segmentul de coffee mixes in Romania din punct de vedere al cotei de piata in valoare (sursa: ACNielsen).
Echipa care a dezvoltat aceasta campanie este formata din Petra Hoyos - Director in Charge, JWT CEEMA si Mihai Cojocaru - Executive Creative Director, Bogdan Gheorghiu - Group Creative Director, Maria Manoiu - Copywriter, Liviu Antonescu - Graphic Designer si Ilinca Dumitrescu - Audio/Video Production Director, din partea Scala JWT.

Despre Kraft
Kraft este cea mai mare companie de pe piata alimentara nord-americana si a doua cea mai mare din lume, fiind fondata acum mai bine de un secol. Compania Kraft este prezenta pe piata romaneasca incepand din 1994, cu marci de succes precum Jacobs, Philadelphia, Poiana si Milka.

Despre Scala JWT
Agentia de publicitate Scala JWT a fost infiintata in 1996 si face parte din reteaua JWT, membra a grupului de comunicare WPP. JWT se numara printre pionierii publicitatii, stabilind cateva premiere precum crearea primului media shop, a primului testimonial si a primei reclame in presa.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related