BrainUp semneaza campania "Iti trebuie Elfi!"

BrainUp semneaza campania "Iti trebuie Elfi!"

Agentia BrainUP semneaza campania de comunicare pentru gama de hartie igienica si produse din celuloza Elfi, informeaza un comunicat de presa emis de agentie. Campania isi propune sa aduca gama mai aproape de consumatori si include componente de radio, print online, outdoor si instore.

"Elfi este clientul nostru de suflet. Acum 2 ani, cand ne-am intalnit prima data, Elfi era doar o idee si o rola de hartie igienica. Intre timp, cot-la-cot, client si agentie, vorbim despre o gama completa, despre o linie coerenta de ambalaje, despre o distributie care atinge aproape un sfert din judetele tarii si despre un mesaj limpede si hotarat: Iti trebuie Elfi", a declarat Tania Ciochina (Project Manager, BrainUP).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


BrainUP

BrainUP e un studio de creație. Construim și reconstruim branduri, le ajutăm să se înalțe către cele mai înalte culmi și ne asigurăm că au întotdeauna suficient combustibil pentru a rămâne... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related