Aplicatia "La drum", parte a campaniei "Redescopera Romania"

Aplicatia "La drum", parte a campaniei "Redescopera Romania"

The Geeks a realizat aplicatia "La drum", parte a campaniei "Redescopera Romania", sustinuta de PETROM. Prin intermediul aplicatiei, utilizatorii pot crea o harta a Romaniei pe care pot marca locurile vizitate deja, locurile vizitate de prieteni, locurile pe care si-ar dori sa le vada si locurile prin care a trecut echipa "Redescopera Romania".

Utilizatorii, care se pot loga folosind contul de Facebook, pot cauta in functie de categorie (folosind filtrele "istoric", "natura", "traditional" sau "altele") de persoana care a vizitat locurile (folosind filtrele "Doar locuri in care au fost prietenii mei", "Doar locuri in care NU au fost prietenii mei" sau "Doar locuri in care a fost echipa Redescopera Romania") sau dupa regiune pentru a genera lista de locuri vizitate sau in care ar dori sa ajunga. De asemenea, utilizatorii pot distribui aplicatia pe Facebook si Twitter si isi pot invita prietenii sa o incerce la randul lor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related