GMP si Dolce Sport comunica despre pasiunea despre sport in noua platforma de comunicare

GMP si Dolce Sport comunica despre pasiunea despre sport in noua platforma de comunicare

Sub mesajul umbrela "Orice sport iubesti, il vezi la Dolce Sport", GMP Advertising a creat o campanie de awareness pentru Dolce Sport, canalul de sport al Romtelecom, informeaza un comunicat de presa emis de agentie. Platforma de comunicare are in componenta TV, print, materiale in store, OOH, online, radio si Direct Marketing.

Platforma isi propune sa comunice varietatea de sporturi pe care Dolce Sport le ofera. Astfel conceptul campaniei se bazeaza pe un insight comun pasionatilor de sport – "competitiile sportive, de orice natura ar fi ele, induc trairi foarte intense spectatorului si cliseele din sport sunt adoptate in viata de zi cu zi. Si, atunci cand pasiunea pentru sport depaseste cotele normale, oamenii isi schimba comportamentul in mod radical. Noi ii putem vedea peste tot pe acesti pasionati acasa, in supermarketuri, pe holurile cladirilor de birouri, in fata blocului, si oriunde am merge", spun reprezentantii agentiei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related