Kubis Interactive a demarat Turul Romaniei cu URSUS si Pegas pe Facebook

Kubis Interactive a demarat Turul Romaniei cu URSUS si Pegas pe Facebook

Kubis Interactive a creat pentru URSUS aplicatia de Facebook "Turul Romaniei cu URSUS si Pegas" ce consta in reproducerea unui traseu de bicicleta prin tara. Turul include 5 orase romanesti (Bucuresti, Constanta, Brasov, Sibiu si Cluj) prin care utilizatorii pot trece daca inceplinesc anumite probe ce pun la incercare indemanarea, viteza si priceperea.

"O reteta de succes in dezvoltarea aplicatiilor de Facebook este ca mecanismul sa fie usor de inteles si simplu dar in acelasi timp engaging, cu premii diversificate pe anumite paliere de participare si optiuni de share si member-get-member pentru o crestere de awareness si participare marita", spun reprezentantii agentiei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related