Lansarea oficiala in Romania a celui mai performant PDA

AroBS Transilvania Software s-a lansat oficial pe 4 mai, in cadrul CeRF, cel mai complex aparat de nagivatie GPS existent pe piata in prezent: Mio A701. Fiind o imbinare unica a celor mai importante aplicatii in navigare, comunicare si entertainment, A701 a fost lansat oficial de catre firma producatoare Mio Technology in urma cu doar 2 luni, la tirgul international de la Hanovra, CeBIT 2006. Incepind de astazi el poate deveni gadget-ul preferat pentru orice roman interesat in tehnologie de ultima ora.

Mio A701 utilizeaza sistemul de operare Windows Mobile 5.0, are Bluetooth si USB si poate fi folosit ca PDA, sistem de navigare (GPS) si telefon celular (GSM/GPRS). De asemenea, aparatul va permite sa fotografiati cu o camera incorporata de 1.3 MB, sa inregistrati clipuri video, sa navigati pe Internet, sa primiti si sa transmiteti mesaje tip email, mesaje text sau multimedia sau sa ascultati muzica. Fiecare dintre aceste aplicatii sunt in mod normal utilizate de catre cei carora li se adreseaza noul Mio A701, insa cu siguranta acestia folosesc in present cel putin doua aparate pentru a acoperi toate nevoile de comunicare si divertisment.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related