Vera Ion si atelierele care te invata ca povestea ta merita sa devina o piesa de teatru

Vera Ion si atelierele care te invata ca povestea ta merita sa devina o piesa de teatru

Eram la Cafe Van Gogh, jos, in spate, la masa din coltul din dreapta, chiar acolo langa aerul conditionat. Vorbeam cu Vera Ion si vedeam ca are un cercel pe care scrie "Tac" si ma tot intrebam daca celalalt e tot cu "Tac" sau cu "Nu".

De Vera Ion poate stiti pentru ca ati ajuns la piesele regizate si uneori jucate de ea, sa zic doar niste nume: "Gin si putina muzica", "Vitamine", "Eu si Cristina", "Ich Clown" sau "Refuz sa cresc. Daca puteti face o mica donatie". Se prea poate sa fi citit volumele de versuri, fie "Copilul-cafea", premiat pentru debut de Asociatia Scriitorilor din Bucuresti, fie "Acetona". Nu exclud varianta sa va fi indragostit de replicile atat de usor de recunoscut din jurul nostru pe care le-a scris in volumul "Week-end cu mama". Posibil sa fi auzit de ea cand ati urmarit documentarul despre Experience Hotel, unde le-a zgandarit creativitatea celor 14 experimentalisti in cautarea raspunsului la problema imaginatiei fara ore de incheiere. Iar daca ati fost in ultima vreme pe la Lente, Green Hours, Carturesti sau in Control, poate ati vazut unul dintre 8 spectacole create de participantii la atelierele initiate si sustinute de ea si actorul Sorin Poama - "Scrie despre tine".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related