Mobile Works semneaza aplicatia de Augmented Reality care promoveaza noul ambalaj Beck's Green Lemon

Mobile Works a realizat o aplicatie de Augmented Reality prin intermediul careia este promovat noul design de ambalaj Beck's Green Lemon, informeaza un comunicat emis de GolinHarris. Aplicatia de Augmented Reality este promovata in perioada iulie – august 2012 in mediul online prin intermediul paginii de Facebook Beck's, mobile banners, mobi siteuri, dar si offline prin coduri QR.

Aplicatia, disponibila in App Store si Google Play, permite utilizatorilor vizualizarea unei variante animate a design-ului Beck's Green Lemon prin pozitionarea device-ului spre noile ambalaje si scanarea acestora. De asemenea, utilizatorii pot alege sa-si impartaseasca experienta pe Facebook direct din aplicatie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related