Dolce Mobile TV este cea mai descarcata aplicatie gratuita din AppStore in Romania

La doua zile de la lansare aplicatia Dolce Mobile TV, powered by COSMOTE a devenit cea mai descarcata aplicatie gratuita din AppStore in Romania, potrivit unui comunicat de presa emis de COSMOTE Romania. Dupa ce pe 27 iulie aplicatia a fost lansata de Romtelecom si COSMOTE Romania, in urmatoarele 2 zile au fost inregistrate peste 4500 de descarcari pe iPhone si aproximativ 900 pe iPad (iOS), in timp ce utilizatorii de Android au descarcat Dolce Mobile TV de peste 1000 de ori.

Aplicatia propune utilizatorilor o noua experienta de vizionare, acestia putand urmari de acum programele TV oriunde si oricand, folosind un smartphone compatibil sau o tableta. Acum, clientii au acces la televiziune pretutindeni: acasa, prin conexiunea Wi-Fi Romtelecom sau in exterior - prin reteaua 3G a COSMOTE. Dolce Mobile TV este disponibil gratuit, atat in ceea ce priveste serviciul, cat si traficul de date, pana pe 26 august 2012.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related