13 noi surse in portofoliul Zelist Monitor

Incepand cu 26 iulie, Zelist monitorizeaza comentariile pentru capital.ro, adevarul.ro, evz.ro, ziuaveche.ro, mediafax.ro, jurnalul.ro, hotnews.ro, gandul.info, stirileprotv.ro, antena3.ro, realitatea.net, perfecte.ro si eva.ro, informeaza un comunicat emis de TreeWorks. In perioada 25 iunie – 24 iulie 2012 pe cele 13 noi surse online monitorizate au fost inregistrate 320.000 de comentarii.

Potrivit comunicatului, comentariile se numara printre indicatorii popularitatii articolelor atat in cazul presei online, cat si in cazul blogurilor. De asemenea, comentariile permit o mai buna intelegere a atitudinilor/sentimentelor cititorilor asupra companiilor/brandurilor monitorizate, permit o discutie directa intre brand si ceilalti cititori.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related