First One Communication se implica in proiecte sociale

La inceputul lunii februarie, am decis sa intindem o mana de ajutor membrilor Special Olympics respectiv, copiilor cu dizabilitati mentale, dar cu o vointa fantastica de a intra in competitie si de a se numara si ei printre campioni. Astfel, am incheiat un contract de parteneriat si am dat mana cu Cristian Ispas, Directorul National Special Olympics Romania, asigurandu-l de tot sprijinul nostru. Le-am spus ca implicarea noastra este benevola, si suntem incantati ca putem sa contribuim la implemantarea unui proiect atat de generos si cu implicatii sociale profunde.

Ce este Special Olympics?
Special Olympics deruleaza cel mai amplu program de antrenament si competitii sportive pe parcursul anului pentru persoane cu dizabilitati intelectuale, oferindu-le acestora oportunitati constante de a-si dezvolta conditia fizica si de a-si demonstra curajul si bucuria. Fundatia Special Olympics Romania a fost infiintata in 2003 si este sustinuta de Guvernul Statelor Unite ale Americii, prin intermediul Agentiei Statelor Unite pentru Dezvoltare Internationala (USAID)

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related