[Training IQads Kadett] Adina Vlad (Unlock Market Research) despre metodologii inovatoare si trend-uri in research

[Training IQads Kadett] Adina Vlad (Unlock Market Research) despre metodologii inovatoare si trend-uri in research

Track-ul de research inceput la IQads Kadett in urma cu 4 saptamani se apropie de final. Dupa ce cadetii au putut participa la o sesiune introductiva in acest domeniu si doua dedicate cercetarii calitative, respectiv cantitative, saptamana aceasta intalnirea va fi axata pe metodologii inovatoare si trend-uri in research.

Cel de-al patrulea training din aceasta serie va fi sustinut de Adina Vlad (Managing Partner, Unlock Market Research). Adina lucreaza in cercetarea de piata de 12 ani. In 2008 a infiintat Unlock, o companie care si-a propus sa re-defineasca valoarea cercetarii de piata in fundamentarea deciziilor de business eficiente pe termen lung. Din 2011, Unlock si-a extins operatiunile in CEE, coordonand cercetari internationale cu impact strategic pentru business-ul clientilor sai. In portofoliul Unlock Market Research se numara companii multinationale precum Coca-Cola, Orange sau Unilever.

Joi, pe 9 august, Adina le va povesti juniorilor din IQads Kadett despre cele mai inovatoare metodologii ce se pot implementa si despre trend-urile in research.

Programul de talent scouting IQads Kadett este organizat de IQads. Cadetii sunt alesi in urma unui test de orientare si examinare online care verifica gradul in care personalitatea tinerilor se apropie de personalitatea ideala a principalelor meserii din industria de marketing si comunicare, testul fiind disponibil pe site-ului programului - www.IQadsKadett.ro.

Odata admisi in program, cadetii participa la o serie de training-uri si prezentari de case study-uri organizate special pentru ei in Clubul Kadett, aflat in sediul IQads. In plus, cadetii primesc invitatii la evenimente ale industriei, carti de specialitate, precum si sansa de a beneficia de stagii de practica in agentii si companii.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related