ThinkDigital Romania a lansat website-ului oficial al evenimentul ICEEfest

ThinkDigital Romania a lansat website-ului oficial al evenimentul ICEEfest

ThinkDigital Romania a lansat azi o prima versiune a website-ului ICEEfest.com, unde vor fi reunite toate informatiile si noutatile legate de evenimentul ICEEfest (Interactive Central & Eastern Europe Festival), programat pentru luna mai a anului 2013. De asemenea, date despre eveniment vor fi postate pe pagina de Facebook dedicata ICEEfest.

In acest moment pe site pot fi gasite toate prezentarile de la editia 2012 a evenimentului, organizata sub numele RoNewMedia, precum si un film de follow-up cu mai multi playeri-cheie ai industriei din regiune.

"Niciuna din componentele brandului gandit acum 5 ani nu mai este valabila: nici 'ro', nici 'new', si nici 'media'. Nu mai vorbim doar de Romania, ci de o industrie globala si regionala, 'new media' nu mai e 'new' deloc, iar internetul nu este doar media, ci un mediu in care zona de content este doar o parte", explica decizia de rebranding Dragos Stanca, fondator RoNewMedia si managing partner Thinkdigital Romania (companie care a fuzionat recent cu Q2M).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related