Au fost alesi castigatorii Grand Spoof 2012

Au fost alesi castigatorii Grand Spoof 2012

Ieri la ora 23.59 s-au inchis urnele de vot in cadrul competitiei de parodiat reclame, Grand Spoof oferita de Ciuc Premium. In urma voturilor online, Premiul Publicului ii revine spoof-ului cu 3.534 de voturi: "Ceapa naturala de la tara" de Catalin Bugean, care in urma notelor date de juriul competitiei este si castigatorul locului I al Premiului oferit de Juriu.

Specialistii in comunicare care au format juriul din acest an sunt: Laurentiu Semeniuc (Senior Strategic Planner, 23 Communication Ideas); Sergiu Floroaia (One-liner Comedian); Patrick de Hillerin (Ziarist Catavencii, membru al echipei Happyfish, castigatoare la Grand Spoof 2009); Tudor Botezatu (realizator spoof "Budai Beer", locul 2 la Grand Spoof 2009); Horia Hotaran (Project Manager, Blue Idea) si Gabriela Galatanu (Group Brand Manager, Heineken Romania).

Spoof-ul care i-a adus lui Catalin Bugean cele doua premii ale competitiei parodiaza o reclama din ultima campanie Snickers - "Nu esti tu cand ti-e foame" privita dintr-o alta perspectiva.

Locul 2 conform juriului a fost ocupat de NU-I MARK, inscris de Stefan Dinu, iar pe locurile trei s-au clasat 4 spoof-uri cu acelasi punctaj: Ce e asta, inscris de Dan Stoian, Laurentiu Gligor, Stefan Stancuna; Spoof "Covalact de Tara" de Adrian Mlesnite, Bianca Dramnescu, Mirela Pirvu, Teodora Anchidin; Salvati Specia Spontana de Nica-Cioponea Alexandru Radu si Nu-ti scoate dintii pentru Rosia Montana de Daniel Moisescu, Paul Berenstain, Claudiu Bajenaru, Anca Ciuta.

Aceste spoof-uri impreuna cu lucrarile aflate in Top 10 in clasamentul juriului, inclusiv lucrarile aflate in Top 10 vot online, vor face parte din proiectia de joi, 16 august, in cadrul evenimentului de publicitate neconventionala ADfel. Vedeti clasamentul final pe The Creator.

Despre ADfel

ADfel este un eveniment organizat de IQads si 24FUN care ofera in fiecare an o saptamana in care publicul traieste experiente inedite in jurul brandurilor. ADfel a ajuns la a saptea editie si va avea loc in perioada 13-19 august la Fabrica.

Ce este un spoof?
Un spoof, in cadrul aceste competitii, este definit ca o parodie ce face referire la o reclama cunoscuta, folosindu-se de notorietatea acesteia pentru a servi unei alte marci, adesea inventate, sau pentru a realiza o simpla parodie. Cu toate acestea, spoof-ul nu este plagiat sau reclama comparativa (ilegala in Romania), ci recreeaza in mod original elemente care amintesc de reclama initiala, pentru a le reinterpreta si pentru a crea un nou sens.

Despre TheCreator
TheCreator.ro este platforma powered by IQads care gazduieste competitii de user-generated branded content, activand cea mai importanta comunitate creativa din Romania. Pana acum au fost organizate peste 15 competitii de design si film pe www.TheCreator.ro, pentru branduri ca: Avon, AXE, BCR, Bergenbier, Desperados, Dove, JOE, Nescafe, Puma, Yahoo!.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related