Premiem cele mai bune parodii de reclame la Grand Spoof 2012 oferit de Ciuc Premium

Premiem cele mai bune parodii de reclame la Grand Spoof 2012 oferit de Ciuc Premium

Joi, 16 august, in cadrul evenimentului de branded entertainment ADfel, organizat de IQads, in perioada 13–19 august, la terasa Fabrica, castigatorii alesi prin votul publicului si al juriului profesionist vor fi premiati pentru inspiratia jocurilor de cuvinte, aciditatea glumelor sau continutul ridicat de sarcasm din inscrierile la cea de-a sasea editie a singurei competitii de parodiat reclame din Romania, Grand Spoof, oferita de Ciuc Premium.

Competitia Grand Spoof 2012 s-a desfasurat sub umbrela "Doar ideea conteaza" si a fost inspirata de Ciuc Premium, care parodiaza toata celelalte motive pentru care se bea bere sustinand ca gustul e cel mai important. Toti cei care au urat sau au iubit in mod particular o reclama au fost incurajati sa realizeze parodii pe care sa le inscrie apoi pe platforma The Creator. Dintre cele peste 100 de inscrieri, au fost selectate 79 de finaliste care au fost supuse votului, atat din partea publicului, cat si din partea juriului desemnat. Cele mai spoof-uite reclame au fost "Salvati Rosia Montana" fie cu actrita Maia Morgenstern, fie cu actorul Dragos Bucur. Reclama pentru Vodafone "Impreuna suntem mai puternici" a fost si ea printre tintele preferate ale participantilor la Grand Spoof. Principalele aspecte amendate de concurenti au fost dramatismul exagerat, mesajul prea dur si neverosimilitatea personajelor care jucau in spoturi.

Editia a sasea Grand Spoof i-a adus impreuna pe pasionatii de carcoteli care, asemenea noua, au mai tot timpul ceva de comentat despre publicitate, dar si pe pasionatii de film, talentatii la regie si indemanaticii cu programele de modificat filme. Asa au luat nastere unele dintre cele mai reusite spoof-uri din istoria Grand Spoof, printre care si cea mai viralizata parodie, "Ceapa naturala de la tara" cu aproximativ 42.000 de like-uri stranse de la fanii pe care i-a cucerit pe Facebook. Aici puteti sa aruncati un ochi la Top 10 si tot la panoul de onoare trebuie sa apara si "Cel mai bun Spoof 'Salvati Rosia Montana'" – Salvati Bogatia Gustului, "Cel mai bun Spoof 'Impreuna Suntem Mai Puternici'" – Impreuna suntem mai Datornici, "Cel mai bun Scenariu Adaptat" – Nu-ti scoate dintii pentru Rosia Montana, "Spooful XXX al anului" – Berea Ciuca – Adevarul despre tine si "Cel mai Pisicesc Spoof" – Paranormal Activita.

Grand Spoof este un proiect IQads.

ADfel 2012 este sustinut de Realitatea TV, Animal Planet, Discovery Channel, TLC, Mixtopia, Decat o Revista, Mvcom, Cocor Media Channel, Metropotam, realitatea.net, money.ro, BestJobs, Betacons | Euromedia, Bursa de Reclame, Feeder, Agrafa, 220.ro, Q2M. Evenimentul este realizat cu sprijinul 24FUN si Radio Guerrilla.

IQads este cel mai important produs media dedicat industriei de comunicare din Romania. IQads este o marca a Blue Idea. Din portofoliul companiei Blue Idea face parte si SMARK, comunitatea profesionistilor in marketing din Romania.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related