Epic in doze concentrate la ADfel, powered by Samsung Galaxy Beam

Epic in doze concentrate la ADfel, powered by Samsung Galaxy Beam

Samsung Galaxy Beam va trezi spiritul experientelor neconventionale prin prezenta in cadrul celei de-a saptea editii ADfel, organizata de IQads, intre 13 si 19 august, la Fabrica. Participantii la evenimentul de branded entertainment trebuie sa se pregateasca pentru o doza de epic care va fi livrata prin intermediul proiectiei Epic Film Fest, a activarii Epic Poster Generator si a unui Super Projector.

Dar inainte sa va vorbesc de momentele epice de la ADfel, votati pe The Creator filmele incarcate de participantii la Epic Film Fest. Concurentii au fost incurajati sa incarce pe platforma de competitii videoclipuri filmate cu telefonul, needitate, "cu care te-ai lauda prietenilor cand va intalniti la terasa", care aveau potentialul de a deveni marete. In perioada 8 – 15 august, clipurile sunt supuse votului atat din partea publicului, cat si din partea juriului, iar cele mai promitatoare dintre ele vor fi supuse unui tratament epic de catre echipa IQads. Superproductiile epice vor fi prezentate apoi in premiera sambata, 18 august, in cadrul ADfel.

Si pentru ca orice filmezi e epic, fie ca e film sau poza, Samsung Galaxy Beam mai creeaza la ADfel si Epic Poster Generator, de miercuri pana duminica. Dar, pentru ca secretul unui moment epic este si sa nu strici surpriza, va sfatuiesc sa va slefuiti pana atunci talentele de fotografi, pentru ca o sa va prinda bine la ADfel.

Iar daca veti scruta terasa Fabrica pe tot parcursul celor sapte zile ADfel veti descoperi ca sursa tuturor proiectiilor a fost chiar un Samsung Galaxy Beam – unul larger than life, inventat special pentru eveniment.

Experientele de brand neconventionale Samsung Galaxy Beam au fost create sub umbrela conceptului "Orice proiectezi e epic" dezvoltat de Leo Burnett si implementat de IQads.

ADfel 2012 este sustinut de Realitatea TV, Animal Planet, Discovery Channel, TLC, Mixtopia, Decat o Revista, Mvcom, Cocor Media Channel, Metropotam, realitatea.net, money.ro, BestJobs, Betacons | Euromedia, Bursa de Reclame, Feeder, Agrafa, 220.ro, Q2M. Evenimentul este realizat cu sprijinul 24FUN si Radio Guerrilla.

IQads este cel mai important produs media dedicat industriei de comunicare din Romania. IQads este o marca a Blue Idea. Din portofoliul companiei Blue Idea face parte si SMARK, comunitatea profesionistilor in marketing din Romania.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related