Vino la ADfel sa te transformi in ABSOLUT COMPOSER

Vino la ADfel sa te transformi in ABSOLUT COMPOSER

Oricine poate deveni un compozitor genial in cadrul celei de-a saptea editii ADfel, organizata de IQads, intre 13 si 19 august, la Fabrica. ABSOLUT isi va demonstra intr-un mod neconventional potentialul de catalizator al creativitatii – de la muzica la cocktailuri. Oricine din terasa se va putea transforma joi seara intr-un ABSOLUT COMPOSER, care isi gaseste intotdeauna inspiratia intr-o secunda si care compune un hit de la prima incercare.

Actul de creatie va avea loc live, sub privirile publicului, iar ABSOLUT se va asigura ca sunetele vor curge atat de lin incat aceasta va fi totodata si prima auditie publica a melodiilor compuse. Mixand ingredientele inedite puse la dispozitie de ABSOLUT, participantii vor crea cocktailuri de sunete care au toate sansele sa fie exceptionale si sa fie urmate de ropote de aplauze.

Pe langa sunete, ABSOLUT va mai mixa la ADfel si oameni. Cei care vor participa joi la ABSOLUT People Mixer vor avea ocazia sa cunoasca oameni noi intr-un mod simplu si placut, fara sa caute replica perfecta sau contextul adecvat sa intre in vorba cu cineva nou. Cei mai curajosi si mai creativi vor fi rasplatiti cu cocktail-uri mixate intr-un mod nemaivazut.

ADfel 2012 este sustinut de Realitatea TV, Animal Planet, Discovery Channel, TLC, Mixtopia, Decat o Revista, Mvcom, Cocor Media Channel, Metropotam, realitatea.net, money.ro, BestJobs, Betacons | Euromedia, Bursa de Reclame, Feeder, Agrafa, 220.ro, Q2M. Evenimentul este realizat cu sprijinul 24FUN si Radio Guerrilla.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related