Programele radiourilor de la SBS Broadcasting Media, transmise prin sistemul HD Radio

SBS Broadcasting Media este prima companie de audiovizual din Romania care investeste in tehnologie digitala pentru radiodifuziune, achizitionand echipamentele necesare pentru emisia in Bucuresti prin tehnologia HD Radio a programelor oferite de posturile din portofoliu: Kiss FM, Magic FM, Rock FM si One FM, potrivit unor informatii oferite de companie.

"Transmisia digitala se adapteaza, prin standardul HD Radio, la cerintele tot mai mari ale prezentului si este o inovatie tehnologica prin care radioul face un pas important in viitor. SBS Broadcasting Media este prima companie de audiovizual din Romania care a investit in tehnologia pentru transmisia de radiodifuziune digitala si intentioneaza sa continue aceasta investitie", a declarat Florin Ciobica (Director General SBS Broadcasting Media) in cadrul conferintei de lansare in format digital a posturilor de radio din portofoliul companiei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related