Zilele Culturale ADfel se vor desfasura in perioada 13-15 august

Zilele Culturale ADfel se vor desfasura in perioada 13-15 august
ADfel 2012, 13 - 19 august, La Fabrica | Zilele culturale ADfel, 13-15 august

Cea de-a saptea editie ADfel, evenimentul de branded entertainment organizat de IQads, va debuta cu Zilele Culturale. Pentru prima data in numar de trei, Zilele Culturale ADfel vor avea loc in perioada 13-15 august, pe terasa Fabrica si vor gazdui activitati de promovare neconventionala derulate de organizatii din zonele culturale, sociale, ecologice sau educationale.

In acest an, la Zilele Culturale ADfel vor fi prezente 19 branduri: Atelierul de Panza, BeWhere, Biciclop, Bicicletele Pegas, Carturesti, Greenpeace, Incubator107, IQads Kadett, Mai Mult Verde, Dr.Like, Mixtopia, PRIME Romania, Revista de Povestiri, Scoala ADC, Scrie despre Tine, VIP Romania, alaturi de Agrafa, ARWorks si Zumzi.

In fiecare seara, incepand cu ora 18:00, participantii la eveniment isi putea antrena spiritul creativ personalizand sacose din panza, confectionand portofele sau redactand texte, plecand de la o experienta personala. Atelierele de optimism, jonglerie si bicicletele care urmeaza sa ii intampine vor asigura, de asemenea, divertismentul publicului ADfel.

Trecand in revista activitatile derulate pe parcursul celor trei zile, un sumar ar putea arata in felul urmator: Atelierul de Panza va antrena dexteritatea participantilor, aratandu-le cum pot personaliza sacose de panza sau cum pot confectiona portofele, nivelul de cultura urbana va fi testat de BeWhere printr-o serie de concursuri ai caror castigatori nu vor ramane nerasplatiti, iar Biciclop va lansa o serie de provocari, una dintre ele fiind identificarea celor cinci biciclete "ascunse" printre cotloanele fostei fabrici. Aflandu-ne la capitolul ciclism, participantii la ADfel vor fi intampinati pe terasa de Bicicletele Pegas, simbolul copilariei multora dintre participanti.

In prima seara, Carturesti va demonstra ca exista si forme de graffiti care creeaza, fara a dauna: Pisica Patrata (Alexandru Ciubotariu) va da viata unui perete, pret de un desen virtual. Iar pentru ca la ADfel spiritul ecologic nu este neglijat, voluntarii Greenpeace vor demonstra ca a iti construi propria gradina nu este atat de complicat pe cat s-ar crede uneori, iar Mai Mult Verde va lansa, prin intermediul unei activari, o discutie pe tema unui fenomen ce ridica din ce in ce mai multe probleme: desertificarea.

Incubator107 promite, pe parcursul celor 3 zile, doza necesara de optimism pentru inceputul celei de-a saptea editii ADfel. Pinhole camera, lectii de pian, baloane de sapun, jonglerie, ateliere de optimism si de calcat camasi – acestea sunt termenii ce contureaza activitatea Incubator107. Iar la bar, cocktailurile vor fi upgradate gratie stickerelor oferite de Mixtopia. Motanov Motanul Mov de la Revista de Povestiri asteapta participantii cu bratele deschise, pentru a se alatura familiei Ludens.

De asemenea, in fiecare seara, juniorii in marcom sunt indemnati sa caute semne si indicii lasate de IQads Kadett pe terasa. Tot celor aflati la inceput de drum in industria de comunicare li se adreseaza si o “ADfel de editie PR&Ad Cookies”, organizata de PRIME Romania miercuri, de la 20.00, in Club Fabrica sau atelierele de pictura marca VIP Romania. Pe terasa Fabrica vor fi prezenti si tutori si absolventi ai Scolii ADC, in cadrul Meet&Greet Scoala ADC*RO.

Campingul Scrie despre Tine va invita publicul ADfel sa participe la ateliere ce documenteaza experiente personale. Zumzi va pune la dispozitia participantilor consultatii gratuite de fitness, teste de forta, servicii de coafura sau masaj si lectii de dans.

Iar pe toata perioada ADfel, cele mai premiate campanii neconventionale la nivel international vor putea fi vazute la ADfel Galleries, o expozitie de printuri sustinuta de Agrafa.

Pe parcursul celor sapte zile de branded entertainment, participantii vor fi antrenati intr-un mod neconventional de catre Intersport, vor primi solutii inedite pentru amenajarea locuintei din partea Praktiker si se vor putea relaxa intr-o zona cu Wi-Fi gratuit oferit de Orange. De asemenea, publicul ADfel va fi surprins in mod constant de aplicatiile inedite marca ARworks.

ADfel se va desfasura la Fabrica, Str. 11 Iunie, nr. 50. Programul incepe in fiecare seara la ora 18.00, iar intrarea este libera. Pe Facebook.com/IQads si pe IQads vor fi prezentate detalii despre programul fiecarei seri din cadrul evenimentului.

ADfel 2012 este sustinut de Realitatea TV, Animal Planet, Discovery Channel, TLC, Mixtopia, Decat o Revista, Mvcom, Cocor Media Channel, Metropotam, realitatea.net, money.ro, BestJobs, Betacons | Euromedia, Bursa de Reclame, Feeder, Agrafa, 220.ro, Q2M. Evenimentul este realizat cu sprijinul 24FUN si Radio Guerrilla.

IQads este cel mai important produs media dedicat industriei de comunicare din Romania. IQads este o marca a Blue Idea. Din portofoliul companiei Blue Idea face parte si SMARK, comunitatea profesionistilor in marketing din Romania.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related