Ad'Or 2006 - 21 de agentii inscrise in festival

Inscrierea lucrarilor in festivalul Ad'Or s-a incheiat. 21 de agentii de publicitate s-au inscris anul acesta in festival : ADDV Euro RSCG, Brands&Bears, Capricorn Advertising, Foote Cone & Belding, gav|Scholz&Friends, GMP, Graffiti BBDO, Icon Advertising, Imager, Leo Burnett & Target, Lowe & Partners, Media Biz, Mercury Promotions, OgilvyOne, Publicis, Publicis Dialog, Saatchi & Saatchi, Scala JWT, Team Advertising/ Young&Rubicam, Utopium Advertising, Webstiler.

Ad'Or 2006 se va derula in perioada 17 - 19 mai la World Trade Center si World Trade Plaza Bucuresti. Conferinta de presa din 17 mai, ce va deschide oficial festivalul Ad'Or 2006, va fi urmata de deschiderea expozitiei din World Trade Plaza, expozitie ce va fi deschisa publicului pana in data de 19 mai, orele 20:00.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Oameni

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related