Cele mai bune clipuri de la Epic Film Fest by Samsung Galaxy Beam vor face subiectul unei superproductii la ADfel

Cele mai bune clipuri de la Epic Film Fest by Samsung Galaxy Beam vor face subiectul unei superproductii la ADfel

Sambata, pe 18 august, in cadrul evenimentului de branded entertainment ADfel, organizat de IQads, in perioada 13-19 august, pe terasa Fabrica, participantii vor putea viziona o superproductie epica.

Pana pe 15 august, lucrarile finaliste in cadrul competitiei Epic Film Fest by Samsung Galaxy Beam, ce poate transforma un simplu clip realizat cu telefonul intr-o productie epica, vor fi evaluate de catre doua jurii: juriul format din profesionisti din film si advertising si reprezentanti ai Samsung si ai IQads si respectiv, juriul publicului, care voteaza online in cadrul platformei TheCreator.

Fie ca se inscriu in registrul amuzant sau emotionant, cele 47 lucrari finaliste supuse votului s-au inscris in cursa pentru un "tratament epic" ce va fi aplicat primelor clipuri din clasament, acestea fiind ulterior transformate in trailere profesioniste si proiectate in premiera la ADfel, pe 18 august. In finalul competitiei vor fi acordate premii celor mai votate trei filme, in valoare de 3000, 2000 si 1000 de lei.

Printre lucrarile inscrise, se poate observa o predilectie a participantilor pentru animalele de companie in rolurile principale (indiferent daca acestia sunt bichoni, pisici, iepuri sau pui de gaina). Nici clipurile care au drept protagonisti copii sau bebelusi nu s-au lasat mai prejos (nici din punct de vedere numeric, nici in ceea ce priveste aprecierea din partea publicului). Completand lista temelor celor mai des intalnite, sportul ar putea fi asezat in topul ierarhiei, concurentii la Epic Film Fest demonstrand ca sunt amatori de fotbal, baschet sau schi, atat in fata, cat si in spatele camerei de luat vederi.

Despre Samsung Galaxy Beam

Samsung Galaxy Beam este un smartphone lansat in 2012 la World Mobile Congress, adus de curand si pe piata din Romania. Este un smartphone ce are integrat un proiector ultraslim, cu o luminozitate de 15 lm, ce poate fi folosit chiar si in mediul exterior. Poti avea un cinema ad-hoc, la tine acasa, sau poti proiecta high-definition o prezentare de afaceri. Samsung Galaxy Beam ruleaza pe platform Android 2.3 Gingerbread, cu un processor dual-core de 1.0 GHz.

Despre The Creator

TheCreator.ro este platforma powered by IQads care gazduieste competitii de user-generated branded content, activand cea mai importanta comunitate creativa din Romania. Pana acum au fost organizate peste 15 competitii de design si film pe www.TheCreator.ro , pentru branduri ca: Avon, AXE, BCR, Bergenbier, Desperados, Dove, JOE, Nescafe, Puma, Yahoo!.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related