Vino sa-ti transformi fotografiile in postere epice cu Samsung Galaxy Beam la ADfel 2012

Vino sa-ti transformi fotografiile in postere epice cu Samsung Galaxy Beam la ADfel 2012

Incepand de azi si pana duminica, participantii la ADfel, evenimentul de branded entertainment organizat de IQads, in perioada 13 – 19 august, la Fabrica, vor putea sa gaseasca un rost maret fotografiilor pastrate in telefon, in cadrul activarii Epic Poster Generator, oferita de Samsung Galaxy Beam. Toate pozele pe care le-ati aratat cu mandrie prietenilor, pe care va uitati cu drag din cand in cand, cu pisica, nepoata sau colegul de birou devin de maine postere epice, pe care le puteti lua cu voi acasa.

Intre orele 19:00 - 20:00 (astazi) si intre 19:00 si 21:00 (de maine), publicul ADfel va putea sa demonstreze ca stie sa recunoasca maretia (uneori ascunsa) a fotografiilor pe care le face cu telefonul. Odata ce si-au selectat fotografia preferata, participantii la ADfel o pot trimite pe mail si, chiar atunci si acolo, fotografia va fi supusa unui tratament profesional si va fi transformata intr-un poster de zile mari, oferit imediat participantilor. Totul pentru a da un feeling cat mai apropiat de sentimentul folosirii unui Samsung Galaxy Beam, cu ajutorul caruia orice creezi devine epic, multumita proiectorului incorporat, cu care poti arata prietenilor tot ce ai in telefon.

Intre timp, pregatiti-va pentru cealalta activare Samsung de la ADfel, proiectia castigatoarelor din competitia "Epic Film Fest", care va avea loc sambata, 18 august. Si fiti cu ochii in patru ca sa descoperiti in terasa telefonul urias Samsung Galaxy Beam folosit pentru proiectarea tuturor materialelor de la ADfel.

ADfel 2012 este sustinut de Realitatea TV, Animal Planet, Discovery Channel, TLC, Mixtopia, Decat o Revista, Mvcom, Cocor Media Channel, Metropotam, realitatea.net, money.ro, BestJobs, Betacons | Euromedia, Bursa de Reclame, Feeder, Agrafa, 220.ro, Q2M. Evenimentul este realizat cu sprijinul 24FUN si Radio Guerrilla.

IQads este cel mai important produs media dedicat industriei de comunicare din Romania. IQads este o marca a Blue Idea. Din portofoliul companiei Blue Idea face parte si SMARK, comunitatea profesionistilor in marketing din Romania.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related