"Business Symphony" cu Miha Pogačnik, la conferinta Enlightening 2.0

Cea de-a doua editie a conferintei Enlightening, "Business Symphony", va avea loc pe 25 octombrie 2012, in incinta hotelului JW Marriott, din Bucuresti.

Sub umbrela seriei de evenimente Enlightening, care se axeaza pe patru tematici principale (leadership, oameni, strategie si inovatie), Expo Media a venit in intampinarea nevoilor comunitatii locale de business si a adus in Romania, in 2011, conceptul de afaceri "business2greatbusiness".

Enlightening 2.0 aduce in fata profesionistilor romani un concept inovator de leadership - arta in afaceri. La baza acestui instrument de formare profesionala, se afla principiul ca arta, ca si leadership-ul, inseamna implicare, nu simpla informare. Promotorul acestei miscari este antreprenorul cultural Miha Pogačnik - Ambasador Cultural al Republicii Slovenia si Fondator al Institutului de Dezvoltare a Relatiilor Interculturale prin Arte (IDRIART).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Festivaluri

Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related