Joi la ADfel: rasete si prilejuri neobisnuite de conversatie

Joi la ADfel: rasete si prilejuri neobisnuite de conversatie

Diseara la ADfel, Orange incurajeaza spiritul de echipa printr-o activitate surprinzatoare. Toti cei de la terasa vor forma o mare echipa pentru a cobori baloanele cu goodies Orange. Tot ce vor avea de facut va fi sa  ne spuna ce cuvant incepe cu litera "i" si incape intr-o nacela.

Grand Spoof oferit de Ciuc Premium prezinta tot azi topul celor mai votate parodii de reclame de anul acesta, dar si o retrospectiva a celor mai reusite clipuri de la ultimele 5 editii. Premiem castigatorii si urmarim filmul de making of al spoof-ului „Ceapa naturala de la tara”, avandu-i ca protagonisti pe Catalin Bugean, autorul spoof-ului, si pe deja celebrele Babe Maci Betar. Tot in aceasta seara, Teo va sustine un moment savuros de stand-up comedy.

ABSOLUT VODKA isi va demonstra intr-un mod neconventional potentialul de catalizator al creativitatii – de la muzica la cocktailuri. Oricine din terasa se va putea transforma joi seara intr-un ABSOLUT COMPOSER, care isi gaseste intotdeauna inspiratia intr-o secunda si care compune un hit de la prima incercare. Pe langa sunete, ABSOLUT va mai mixa la ADfel si oameni. Cei care vor participa joi la ABSOLUT People Mixer vor avea ocazia sa cunoasca oameni noi intr-un mod simplu si placut, iar cei mai curajosi si mai creativi vor fi rasplatiti cu cocktail-uri mixate intr-un mod nemaivazut.

Samsung Galaxy Beam arata cum orice fotografie poate deveni epica in cadrul Epic Poster Generator. Imaginile din telefoanele participatilor vor deveni pe loc postere demne de afisat la cinematografe.

Tomi X-tra iute va arata ca este adevaratul firestarter printr-o demonstratie alaturi de un fachir.

De asemenea, toata lumea este apoi asteptata in spatiul de relaxare de pe acoperisul Fabrica, la Orange Wi-Fi Zone.

ADfel se desfasoara la Fabrica, Str. 11 Iunie, nr. 50. Programul incepe in fiecare seara la ora 18.00, iar intrarea este libera. Programul complet pentru cele 7 zile este disponibil pe blog.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related