Replici irezistibile si reclame seducatoare vineri la ADfel, cu AXE Excite

Replici irezistibile si reclame seducatoare vineri la ADfel, cu AXE Excite

Maine seara, AXE Excite le arata participantilor la ADfel o selectie a celor mai destepte si imaginative replici cu care se pot impresiona pe loc ingerite si o proiectie de reclame cu creaturi angelice cazute in ispita.

Dupa ce AXE Excite a facut ingerii sa cada in ispita, a venit randul creativilor sa le cucereasca definitiv printr-o prezentare a lor de fix 6 cuvinte, scrisa pe tricou. Cele mai bune 10 designuri de tricou inscrise in competitia Battle of The Six Words au fost produse si urmeaza sa fie aratate publicului in cadrul evenimentului de vineri. Acestea au fost desemnate castigatoare dintre cele 128 de propuneri finaliste inscrise pe platforma The Creator, in urma votului juriului profesionist si al votului publicului.

Mai pe seara, AXE Excite provoaca o proiectie in care se vor amesteca reclame pacatoase cu jocuri de seductie, flirturi indraznete, fantezii implinite si tentatii irezistibile.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related