ABSOLUT VODKA a transformat o seara neconventionala intr-o experienta geniala

ABSOLUT VODKA a transformat o seara neconventionala intr-o experienta geniala

ABSOLUT VODKA a venit in a patra seara de ADfel 2012 cu setul de transformat serile la terasa in experiente geniale. Intrarea in terasa Fabrica inseamna implicit si check-in-ul virtual al participantilor in ABSOLUT ADfel, o zona unde culorile, oamenii si experientele se amesteca pentru a forma un happening memorabil.

Primii 100 de oameni care au dat check-in in aceasta zona au primit cate un tricou ABSOLUT MIX in culoarea preferata, care le garanta cate un cocktail daca veneau insotiti de alte doua persoane cu tricouri diferit colorate. Un prilej numai bun pentru un tip sa intre in vorba cu bruneta aia de la prima masa care ii tot zambeste de ceva timp. Si daca tot a aflat cu ce prefera sa isi bea cocktail-ul, momentul a putut fi surprins si aratat apoi prietenilor cu ajutorul pozelor din conturul ABSOLUT.

Odata ce-ai cunoscut destui oameni noi si interesanti, vrei mai mult, vrei sa continui. Aseara, pe terasa de la Fabrica, oamenii si-au descoperit talentul de ABSOLUT COMPOSER. Pe scena ABSOLUT a urcat pe inserat o orchestra formata din 12 instrumentisti imbracati in alb si cu palariile trase pe ochi ce pareau a fi niste jucarii muzicale fara baterii. Daca ne asteptam sa asistam la un concert de Filarmonica, la care toata lumea sta cuminte si aplauda politicos la final, ceea ce a urmat a fost complet surprinzator pentru ca niciunul dintre instrumentisti nu avea partituri, iar orchestra nu avea dirijor.

Asta pentru ca oricine din terasa putea veni la pupitrul amplasat in fata scenei, pentru a-si compune propria melodie, manevrand instrumentistii prin intermediul luminilor. Fiecare dintre cei de pe scena avea imprimata pe tricou cate o litera din numele ABSOLUT VODKA, aceleasi litere fiind prezente si pe butoanele de la pupitrul de comanda.

Sigur ti-ai dorit odata sa fii DJ pentru o terasa intreaga de oameni sau ai simtit ca melodiile pe care le creezi in capul tau in timp ce te plimbi pe strada au potential, dar niciodata nu ai avut ocazia sa le faci sa se auda. Aseara, la ABSOLUT COMPOSER, a fost momentul. Pe rand, zeci de oameni din terasa, singuri, in duet sau trio, au venit sa-si demonstreze talentul si sa-si prezinte creatia live, pe masura ce o compuneau.

Aprinderea unei lumini deasupra unui instrumentist insemna ca el trebuia sa inceapa sa cante si sa improvizeze mai departe melodia pe care o creau cei care ii dirijau. Fiecare jucarie era activata sau stinsa in functie de directia pe care si-o dorea compozitorul s-o urmeze. Timp de aproape doua ore, cocktail-uri exceptionale de sunete de vioara, viola, violoncel, trompeta si flaut au inundat terasa. In total, au fost audiate 20 de compozitii.

Iar pentru a face geniala experienta si mai personala, la sfarsitul fiecarei compozitii creatorii acesteia primeau inregistrarea momentului lor pe un stick ABSOLUT si cate un cocktail pentru a sarbatori momentul crearii propriului hit.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related