Desperados transforma in week-end terasa Fabrica cu splash-uri de vopsea

Desperados transforma in week-end terasa Fabrica cu splash-uri de vopsea

Sambata si duminica, la ADfel 2012, fatada Fabrica va fi transformata intr-un playground interactiv de catre toti participantii din terasa, intr-un joc in care vor putea improsca peretii cu vopsea, in stilul nebun Desperados.

In fiecare seara, timp de o ora, toti cei de pe terasa sunt invitati sa interactioneze si sa arunce cu vopsea virtuala pe uriasa tabla de joc in care Desperados a transformat fatada cladirii, prin videomapping.

Participantii vor sparge bile de metal folosind sticla Desperados, controlata prin aplicatia de smartphone Desperados Wild Paint Shooting (disponibila pe iOS si Android) pentru a genera splash-uri de vopsea. Cei care vor sparge cele mai multe bile si vor genera cele mai impresionante pete de vopsea pe fata cladirii vor fi rasplatiti cu premii demente Desperados.

Despre Desperados

Desperados este berea cu gust de tequila asociata petrecerilor nebune si distractiei. Este gustul exotic dat de combinatia de bere cu tequila, dar este si gustul libertatii, al curajului, al distractiei salbatice. Simbolul reptilei sta marturie pentru personalitatea spontana a marcii. Desperados se adreseaza in special consumatorilor mereu in cautare de provocari, initiind in Romania petrecerile cu o puternica experienta senzoriala. Invitatii danseaza alaturi de iguane si serpi, isi tatueaza corpul in salonul de tatuaje, jongleaza cu focul, dau frau sentimentelor si se casatoresc in Capela Desperados.

ADfel se desfasoara pana pe 19 august la Fabrica, Str. 11 Iunie, nr. 50. Programul incepe in fiecare seara la ora 18.00, iar intrarea este libera. Programul complet pentru cele 7 zile este disponibil pe blog.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related