Sambata la ADfel

Sambata la ADfel

Diseara, pe terasa Fabrica, ADfel va impleti atmosfera petrecerilor nebune cu momente de creativitate si relaxare si cu proiectii epice.

Spiritul wild Desperados va fi readus de catre castigatorii competitiei Desperados Wild Comics, cele mai bune lucrari finaliste urmand sa fie prezentate publicului. Aventurile soparlei Desperados in vacanta de vara au fost inscrise de concurenti pe platforma The Creator, atat sub forma de comics, cat si de scenarii-text, care au fost transformate in benzi desenate de catre Octav Ungureanu. Cei doi castigatori ai competitiei au fost deja desemnati vor fi anuntati diseara, la ADfel.

Pastrand registrul wild Desperados, fatada Fabrica va fi transformata intr-un playground interactiv. Timp de o ora, cei de pe terasa sunt invitati sa arunce cu vopsea virtuala pe tabla de joc in care Desperados a integrat fatada cladirii, prin videomapping. Folosind sticla Desperados, controlata prin aplicatia de smartphone Desperados Wild Paint Shooting (disponibila AppStore si Android Market), participantii vor putea genera splash-uri de vopsea, cei care vor sparge cele mai multe bile fiind rasplatiti cu premii Desperados.

Tot diseara, filmele finaliste din cadrul competitiei "Epic Film Fest by Samsung Galaxy Beam" vor aduce participantii la ADfel pe culmile epicului. Publicul si juriul profesionist si-au desemnat preferatele, iar acestea au fost transformate de catre echipa IQads in trailere profesioniste. In aceasta seara, prin intermediul unui Samsung Galaxy Beam de proportii considerabile, trailerele vor fi proiectate pe terasa Fabrica si votate de participanti.

De asemenea, participantii vor putea vedea in premiera cum arata smartphone-ul cu proiector ultraslim incorporat, cu ajutorul caruia orice proiectezi devine epic. Pentru a experimenta un sentiment cat mai apropiat de cel al folosirii unui Samsung Galaxy Beam, cei aflati pe terasa vor putea trimite in continuare fotografii realizate cu telefonul, iar acestea vor fi supuse unui tratament profesional si transformate in postere de film, prin intermediul “Epic Poster Generator”.

Activitatile din cadrul Orange Social Spot vor continua si in aceasta seara. Demonstrand cum comunicarea poate fi simplta, surprinzatoare si amuzanta, Orange ii va incuraja iarasi pe participanti sa discute cu oameni noi, in functie de profiul personalitatii lor. Cei aflati pe terasa vor primi un chestionar neconventional si vor afla din ce grup fac parte. Ulterior, vor fi ghidati catre zona Orange Social Spot, unde vor lua parte la activitati si jocuri personalizate, in functie de tiparul personalitatii lor.

O noua provocare lansata de Orange mizeaza pe flexibilitatea si spontaneitatea celor prezenti la eveniment. Doua echipe de la Improvisneyland vor schimba replici spontan si creativ, pe baza unor teme stabilite pe loc, in terasa, iar ulterior cei din public vor fi provocati sa demonstreze ca sunt la fel de priceputi la capitolul "improvizatie".

Acoperisul va ramane deschis in continuare, Orange invitandu-i pe cei de pe terasa Fabrica sa petreaca timp alaturi de prietenii lor intr-un spatiu relaxant si dotat cu Wi-Fi gratuit.

ADfel se desfasoara la Fabrica, Str. 11 Iunie, nr. 50. Programul incepe in fiecare seara la ora 18.00, iar intrarea este libera.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related