La ADfel, Orange a transformat seara de sambata prin spontaneitate

La ADfel, Orange a transformat seara de sambata prin spontaneitate

Seara de sambata a iesit din tiparele unei seri obisnuite in care iesi cu prietenii la o bere la terasa si s-a transformat intr-una neconventionala pentru ca pe terasa de la Fabrica, Orange a dat startul improvizatiei, coordonate de trupa Improvisneyland. Membrii trupei au schimbat replici spontan si creativ, dupa care a venit randul celor din public sa arate ca si ei stiu sa improvizeze.

Inspiratia s-a dezlantuit si atunci cand echipa Improvisneyland a incercat sa gaseasca diferite intrebuintari pentru un obiect banal sugerat de public. O simpla pereche de casti trecuta prin imaginatia acestora a devenit un stetoscop, un lant sau o coarda.

Demonstratia a continuat cu un joc rapid de "Freeze", in care trebuia sa continui spontan povestea inlocuindu-l pe celalalt intr-o anumita pozitie si ducand mai departe firul narativ.

Rand pe rand, cei de pe terasa si-au facut curaj si au luat un prieten sau un necunoscut de mana pentru a se inscrie la concursul de improvizatie. Incurajati de public, au trecut prin probe care mai de care mai creative.

Asa cum de multe ori in viata de zi cu zi ne trezim intr-o situatie ciudata pe care trebuie sa o ducem mai departe fara sa stim ce se petrece, pe scena de la ADfel s-a jucat "da, si" – o poveste aleasa aleator din palaria cu sugestii trebuia continuata fara sa ii schimbi cursul si fara sa folosesti "da, dar". Mai mult, povestea "sarea" de la unul la altul in functie de cum indica reflectorul portocaliu din dreptul fiecarui participant.

Seara s-a incheiat cu premierea echipelor care au fost destul de curajoase incat sa se lase purtate de inspiratie in fata atator oameni necunoscuti.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related