Sambata la ADfel: improvizatie, inspiratie si bataie de culori

Sambata la ADfel: improvizatie, inspiratie si bataie de culori

Cercetatorii malaiezieni specializati in studiul neconventionalului au demonstrat ca seara de sambata este cea mai asteptata din intreaga saptamana pentru ca se pare ca subiectii se distreaza mai bine, mai mult si mai wild. Rezultatele studiului au fost puse in practica sambata si la ADfel, in penultima seara a editiei a saptea a evenimentului de branded entertainment.

Improvizatie, relaxare, prieteni noi si baloane imense

Orange a fost prezent si sambata la ADfel, unde a demonstrat cum comunicarea poate fi jucausa si surprinzatoare. Startul a fost dat de trupa Improvisneyland, ai carei membri au schimbat replici spontane si creative. A venti apoi randul publicului sa arate ca se pricepe la improvizatie.

Rand pe rand, cei de pe terasa si-au facut curaj si au luat un prieten sau un necunoscut de mana pentru a se inscrie la concursul de improvizatie. Incurajati de public, au trecut prin probe care mai de care mai creative, continuand povesti alese aleator din palaria cu sugestii sau ducand mai departe firul narativ prin continuarea pozitiei pe care o avea interlocutorul. Inspiratia s-a dezlantuit si atunci cand improvizatorii au incercat sa gaseasca diferite intrebuintari pentru un obiect banal sugerat de public. O simpla pereche de casti trecuta prin imaginatia acestora a devenit un stetoscop, un lant sau o coarda.

In acelasi timp, Social Spot-ul Orange era iarasi cucerit de creativi, neconventionali, vorbareti, performanti si calatori. In urma unui quiz neconventional pe care il rezolvau la intrare, participantii erau impartiti conform personalitatii si puteau apoi sa se joace cu cei care le semanau, in cadrul unor jocuri personalizate si coordonate de catre Incubator107. Dupa ce isi exersau creativitatea, dexteritatea sau spiritul de echipa, participantii puteau face baloane imense de sapun sau se puteau relaxa in spatiul de pe acoperisul terasei.

Infuzie de proiectii si postere epice

Am vizionat apoi proiectia filmelor finaliste din competitia Epic Film Fest by Samsung Galaxy Beam. Dupa ce publicul a inscris filmele preferate din telefon pe platforma The Creator pana pe 15 august, echipa IQads a transformat filmele finaliste alese de juriul profesionist si de publicul larg in trailere epice. Animalele de companie preferate si prietenii filmati in ipostaze amuzante au primit un scenariu, o melodie si un voice-over pentru a deveni epice. La sfarsitul proiectiei a fost desemnat si castigatorul. Bart Andrei-Christian a venit cu toata echipa de prieteni care l-a ajutat la filmare sa isi ridice premiul.

Si fotografiile preferate din telefoanele celor prezenti au avut parte de un tratament epic. Oamenii din terasa au trimis pe email fotografiile lor preferate, care au fost transformate de echipa Samsung Galaxy Beam in postere epice.

De asemenea, din mijlocul terasei, un telefon urias Samsung Galaxy Beam a proiectat toate materialele de la ADfel pe tot parcursul evenimentului, iar telefonul putea fi testat la standul unde se faceau si proiectii.

Paintball virtual nebun

Desperados a dezlantuit si in aceasta seara spiritul petrecerilor nebune fara sfarsit. Fatada Fabrica a fost transformata intr-un playground interactiv de catre participantii din terasa, in jocul Wild Paint Shooting. Prin intermediul unei aplicatii mobile, cei de pe terasa au fost invitati sa interactioneze si sa impuste bilele cu vopsea virtuala pe uriasa tabla de joc in care Desperados a transformat fatada cladirii, prin videomapping.

Timp de peste o ora orgoliile s-au duelat virtual, facand ca fatada cladirii sa semene din ce in ce mai mult cu un teren de paintball. Cu mainile pe smartphone-uri si ochii la proiectie, participantii observau si cum pe mesele lor apareau sticle adevarate de Desperados care le alimentau cheful pentru o petrecere nebuna. Cei care nu au putut sa se inscrie aseara sunt asteptati si in seara aceasta pentru a colora terasa si a castiga premii in bere Desperados.

Praktiker a continuat si aseara sa alature sugestii de cumparaturi pentru camin si gradina notelor de plata, iar Intersport a aratat ca sportul se poate insinua in vietile noastre chiar si atunci cand stam la bere, pe terasa.

ADfel se desfasoara pana pe 19 august la Fabrica, Str. 11 Iunie, nr. 50. Programul incepe in fiecare seara la ora 18.00, iar intrarea este libera. Programul complet pentru cele 7 zile este disponibil pe blog.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related