Havana Club a adus spiritul cubanez pe plaja de la ADfel

Havana Club a adus spiritul cubanez pe plaja de la ADfel

Aseara participantii la ADfel au putut lua parte la "Havana Mojito Experience" in cadrul careia ingredientele secrete ale spiritului cubanez au fost prezentate de catre fetele care aminteau de atmosfera din Havana.

La intrare participantii erau invitati sa recunoasca 3 simboluri cubaneze dintr-o plansa cu mai multe fotografii. Cei care alegeau corect elementele autentice din Havana intrau astfel in piata cubaneza si erau invitati sa isi prepare singuri un cocktail Havana Mojito sub indrumarea barmanilor. Participantii au mixat astfel menta proaspata, lime, zahar si rom autentic cubanez pentru a crea o bautura care contine spiritul Havanei. Cei care amestecau ingredientele cu succes isi primeau cocktailul preparat de ei cadou si o palarie sau un evantai rosu pentru serile toride, iar cei care nu reuseau din prima primeau un ghiveci cu menta proaspata pentru a mai exersa prepararea coktailului si acasa.

Activarea de brand a fost conceputa si implementata de Frontline Marketing.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related