Evolutia veniturilor agentiilor digitale din Romania in 2011 fata de 2010

Primele 15 agentii digitale din Romania, ca cifra de afaceri inregistrata la Ministerul Finantelor Publice in anul 2011 sunt, in ordine: iLeo Marketing Interactiv (locul 1), HyperActive, Senior Interactive, Infinit Solutions, Republika Interactive (locul 5), Kubis Interactive, Digital Star Marketing, Kondiment Egov, MRM Worldwide, Kinecto (locul 10), The Geeks, Interactions Marketing, Webstyler, Carnation, GreenPixel Interactive (locul 15), potrivit unei informari din partea Senior Interactive. Cifra de afaceri a celor 15 agentii in anul 2011 este de aproximativ 59 de milioane de lei, in crestere fata de cele 42 de milioane inregistrate in 2010.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related