Aplicatie mobila Vodafone ce permite parintilor sa asigure experienta copiilor pe smartphone

Vodafone anunta lansarea aplicatiei Vodafone Guardian ce permite parintilor sa isi protejeze copiii de apelurile, mesajele si continutul online inadecvat, informeaza un comunicat de presa emis de companie. Aplicatia este disponibila gratuit si este compatibila cu smartphoneurile ce folosesc sitemul de operare Android, iar clientii Vodafone beneficiaza de trafic gratuit.

"Ne pasa de felul in care copiii nostri folosesc telefonul mobil si dorim sa ii protejam de riscurile pe care Internetul le aduce cu sine. Aplicatia Vodafone Guardian le permite parintilor sa asigure o utilizare sigura si responsabila a telefoanelor folosite de copii, adaptata varstei lor, prin blocarea apelurilor si mesajelor nedorite sau a continutului inadecvat. Noua aplicatie Vodafone permite parintilor sa ofere un smartphone copiilor lor, in conditii de deplina siguranta", a spus Mihai Ghyka (Chief Commercial Officer, Vodafone Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related