Noul spot Hornbach spune povestea relatiei dintre proprietar si casa acestuia

Noul spot Hornbach spune povestea relatiei dintre proprietar si casa acestuia

In continuarea spoturilor "Festival" si " Simfonie", incepand cu luna august, Hornbach lanseaza noul spot "Fisura", ce face parte din campania demarata la inceputul anului "Traiesti mai intens ca oricine", informeaza un comunicat de presa emis de Total PR. Campania isi propune sa transmita valorile marcii – pasiune, emotie, reusita – si sa reimprospateze tonul comunicarii din domeniu.

Noul spot evidentiaza legatura dintre un om si casa sa, prezentand povestea proprietarului unei case care simte, la propriu, ca aceasta are o fisura ce trebuie reparata. Desi se afla departe de locuinta, acesta simte ca ceva nu este in ordine, printr-o rana deschisa care ii apare sub gat. In timp ce personajul principal al reclamei alearga sa isi salveze locuinta, starea de angoasa si de tensiune creste continuu, pentru a culmina, in final, cu descoperirea fisurii din fatada locuintei. Spotul se incheie cu imaginea barbatului care repara fisura si cu mesajul "Traiesti mai intens ca oricine".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related