Online PR Boot Camp #4 va avea loc in perioada 19-20 septembrie 2012

Cea de-a patra editie Online PR Boot Camp va avea loc in perioada 19-20 septembrie. Evenimentul organizat de Evensys isi propune sa ofere participantilor doua zile de traininguri de social media si online PR, bazate pe noile medii de comunicare si tactici de realizare a unei strategii de social media.

Trainingurile vor fi sustinute atat de specialisti independenti, cat si provenind din agentii interactive si companii specializate in comunicarea digitala. Printre invitati se numara Cristian China-Birta (Co-fondator, Blogal Initiative), Monica Jitariuc (Online PR Director, The Practice), Alexandru Negrea (Social Media Manager, BCR), Cristina Bazavan (Jurnalist si Blogger, Bazavan.ro), Cristian Manafu (Managing Partner, Evensys ), Costin Cocioaba (Owner, Refresh.ro).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related