Hello Group despre proiectele preferate, oamenii din agentie si cifra de afaceri la doi ani de la infiintare

Hello Group despre proiectele preferate, oamenii din agentie si cifra de afaceri la doi ani de la infiintare

Doi ani de la infiintare. O crestere de 45% a volumului de business comparativ cu 2010. Cifra de afaceri de 755.000 de euro in 2011. 14 clienti in portofoliu. Acestea sunt o parte din realizarile echipei grupului Hello. Chiar daca functioneaza separat – Hello Communication realizeaza partea de creatie si strategie, iar Hello Consumer Interactions gestioneaza componenta BTL si implementarea pe teren – cele doua entitati lucreaza impreuna. Despre colaborarea a doua agentii diferite, proiectele preferate si cultura organizationala Hello am vorbit cu Cristina Diaconescu (Creative Partner, Hello Communication), Marilena Istratescu (Managing Partner, Hello Group), Andreea Celescu (Managing Partner, Hello Consumer Interaction).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune


Comentarii

milena alexe
acum 11 ani
Felicitari! Succes in continuare si toate aprecierea pentru o initiativa de succes intr-o perioada de ''criza''.


Branded


Related